Om Energifinderen

Efter liberaliseringen af strømmarkedet i Danmark, i 2003, er prisen på el faldet drastisk. Før i tiden var man låst til den eludbyder som der på forhånd var valgt for boligen og det område man boede i, hvilket betød at der reelt set ikke var mulighed for at tage valget mellem hvilken strømleverandør man kunne tænke sig. Priserne på el var altså fastsat for en på forhånd, og disse var ikke altid lige billige, hvis man sammenligner dem med priserne på el i dag.

Kun 2-3% skifter til nyt selskab om året

Da liberaliseringen fandt sted for mere end 10 år siden, gav det som nævnt forbrugerne mulighed for selv at vælge udbyder af strøm. I langt de fleste tilfælde, betød og betyder et skifte af elleverandør flere hundrede kroners årlige besparelser for forbrugeren, og selve skiftet tog og tager ikke mere en 2-3 minutter. På trods af dette, har kun 2-3% af den danske befolkning, hvert år skiftet elselskab…

Netop dette, var den primære grund for opstart af Energifinderen.dk!

Hjemmesidens formål

Denne hjemmeside er lavet for at skabe et overblik over hvor nemt det egentlig er at skifte el selskab. Alle holdninger og vejledninger er fuldstændigt objektivt fremstillet, og arbejder ikke til fordel for nogle elselskaber.

Siden ønsker desuden at informere forbrugeren om priser på strøm, og fortæller samtidig hvor nemt det egentlig er at skifte elselskab. På Energifinderen.dk kan du altså være mere eller mindre sikker på at finde den bedste el-løsning til dig!

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os, via kontakt formularen forneden.