Vi ved alle, at rygning ikke er det sundeste i hele verden, men for mange er det ikke argument nok til at kvitte dem.
Som så mange ting, handler rygning om en afhængighed, og det kan derfor være svært at stoppe med at ryge fra den ene til den anden dag.

Mange frygter bivirkninger ved et rygestop såsom vægtøgning eller irritabel humør, og derfor kan det være en stopklods for, hvorvidt man hopper ud i det og forsøger sig med et rygestop.

En hjælpende hånd

Men med en elektronisk cigaret fra cooldamp.dk behøver du ikke længere være nervøs for, hvordan et rygestop skal gå for dit vedkommende.

En elektronisk cigaret skal nemlig ses som en hjælpende hånd til et varigt rygestop, og mange danskere har allerede taget den elektroniske cigaret til sig, og det er der mange grunde til.
Dels er det væsentligt billigere at dampe på en elektronisk cigaret i forhold til at ryge almindelige cigaretter, og så er det også væsentlig sundere.

Vælg olie til dig selv

Alle de farlige stoffer, der er tilsat de almindelige cigaretter er nemlig ikke at finde i en elektronisk cigaret, og allerede der gør du noget godt for sig selv og din krop.

I en elektronisk cigaret finder du hverken tjære eller kulilte som er nogle af de stoffer, der gør dine lunger sorte.

Når først du har taget beslutningen om, at du vil stoppe med at ryge, så er www.cooldamp.dk et rigtig godt sted at starte for at få succes med dit rygestop.

Her kan du købe et startsæt med en elektronisk cigaret og diverse olier, du selv vælger.

De olier, du vælger skal som oftest afspejle, hvad du er vant til at ryge. Eksempelvis kan du få olie med mentholsmag, hvilket mange vælger, hvis de er vant til at ryge menthol cigaretter. Ellers findes der et bredt udvalg af diverse olier, som har forskellige smage.

Dårlige ting ved rygning

Du kan altså nemt og hurtigt komme i gang med det rygestop som skal være sundt for både dig og dine omgivelser.

Vidste du, at over 600.000 mennesker på verdensplan dør hvert år at passiv rygning? Nu kan du gøre dit til, at statistikken ikke bliver højere og så kan du samtidig skåne din krop for alle de negative ting, der er forbundet med rygning såsom:

  • Dårligere lugte- og smagssans
  • Dårlig ånde
  • Gule tænder
  • Ildelugtende fingre
  • Mindre luft i lungerne

Undgå bivirkninger

Der er altså rigtig mange fordele ved at kvitte smøgerne, og du vil hurtigt kunne mærke en forskel på din krop, når du er begyndt at bruge en elektronisk cigaret. Desuden undgår du med brugen af en elektronisk cigaret, at du får humørsvingninger eller bliver irritabel, hvilket ofte er en bivirkning med et rygestop. Du tager nemlig ikke en såkaldt ”kold tyrker”, men derimod trapper stille og roligt ned. Måske skal du overveje en elektronisk cigaret med nikotin? Så bliver det endnu lettere for dig at komme smøgerne til livs.

Trap ud

Mange starter med at få en elektronisk cigaret, hvor der er cirka 18 mg nikotin i olien. Det svarer cirka til, hvis du er vant til at ryge 20 cigaretter om dagen. Så kan du nemlig gøre det, at du beslutter dig for, hvornår du skal trappe yderligere ned, og du kan så sætte en plan for, hvornår du skal være helt fri for nikotin og derfor 100 procent røgfri.

For mange er det en rigtig god mulighed, at man kan få olie med nikotin, netop fordi det kan virke uoverskueligt at skulle undvære alt ved en cigaret lige pludselig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *